meand maria 3

Egen musik

Maria har sammen med bassist Johannes Perhson dannet den poetiske duo ME AND MARIA med en blid nordisk lyd. Deres koncerter rummer eftertænksomhed og nærvær.

Jeg er simpelthen så lykkelig over at du gjorde det du altid drømte om med din stemme og din sjæl. Din stemmes lys får lov at blive oplevet af andre, sådan som jeg har oplevet det her hos mig så mange smukke gange  AVE MARIA”                                 

                                                                                                                   – Majbritte Ulrikkeholm

Open in Spotify

3_SH-1024x768

Kirkekoncerter

A Cappella – sang til kirker og andre sjælelige rum

Helt ind til stemmens kerne, til sjælens indre 

Findes der noget smukkere end en stemme i sin rå form der får lov til at udfolde sig i smuk akustik? Koncerten består af både klassiske og sjælelige sange, salmer og sange med temaer om at overvinde modgang, finde tro, håb og taknemmelighed.
Hør eksempel her.

Jeg har i min præstegerning oplevet mange smukke ting. I aften var en af dem. Maria Anna Rosenberg var så intens under koncerten i Bagenkop kirke i aften, og det hele blev forstærket, da menigheden på hendes opfordring sang med…det blev højere og højere og hele kirkerummet blev indtaget af denne intense varme stemning af fællesskab og kærlighed. Ved koncertens slutning bød menigheden ind, helt af sig selv, og begyndte igen at nynne melodien så stærkt og klart, mens Marias stemme dansede over den fine klangbund menigheden skabte. Så kære Maria, tak.”  

                                                                                          – Sognepræst Rebecca Aagaard Poulsen

 

 

Kig sødt side lidt drøm farve

Meditation

Stemmemeditation kan bruges til yoga og pilates og i andre sjælelige og afslappende sammenhænge. Sangen skaber en stemning som er meditativ, rolig og nærværende.
Maria lagde i 2018 stemme til Roskilde Domkirkes Natkirkes forårsprojekt “Bøn i Bevægelse” Få en fornemmelse her

Sikke en fantastisk oplevelse. Jeg kom flyvende ind og nåede lige de sidste 45 min. Det var det hele værd!!! Sikke en stemning, sikke en stemme, sikke et arrangement. Jeg blev så dybt berørt at jeg måtte græde! Men hold da helt op et rum du holdt. At komme i lyset og blive hilst velkommen af din stemme… det var helt magisk”

                                                                                                                     –  Marianne Florman